A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem Oroszország, hanem az EU téves politikája áll a gazdák tiltakozása mögött


A gazdák tiltakozását az EU helytelen politikája, nem pedig Moszkva akciói vezették - közölte Chay Bowse ír újságíró a közösségi oldalán X. 

"Úgy tűnik, Oroszország áll a francia és német gazdák tiltakozása mögött? Nem az évtizedes téveszmés elitista belpolitika. Úgy tűnik, Vlagyimir Putyin most úgy döntött, hogy eszkalálódik, és személyesen győzködi ezeket a gyerekeket, hogy csatlakozzanak" - így kommentálta ironikusan a franciaországi gyermektüntetésről készült videót.

Mint ismert, korábban Franciaországban a hatóságok agrárpolitikája ellen tiltakozó mezőgazdasági termelők több tucatnyi gyermeke hajtott végig gyermektraktorokkal Strasbourg központjában egy téren az agráriusok akciójának részeként. A gyermektraktorokra plakátokat erősítettek feliratokkal: "Mi lesz a jövőnk?", "Holnap én etetlek titeket", "Mentsétek meg a gazdátokat". Az akció célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a gazdák jövő generációjának problémáira.

Az elmúlt hetekben francia, német, lengyel és más európai országok mezőgazdasági termelői tiltakoztak a növekvő uniós korlátozások miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések