A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtámadtak egy pakisztáni rendőrőrsöt: eddig 10 halottról és hat sebesültről lehet tudni


Hajnali 3 óra körül fegyveresek támadtak egy északnyugat-pakisztáni rendőrőrsre melynek következtében 10 rendőr életét vesztette, hat másik pedig megsérült. 

Malik Anees ul Hassan helyettes rendőrfelügyelő elmondta, hogy a terroristák először mesterlövész tűzzel vették célba a rendőröket majd miután behatoltak az épületbe, a kézigránátokat használtak, ami további áldozatokat követelt.

A támadás indítéka továbbra is tisztázatlan, és a hatóságok még nem tudják megállapítani, hogy a támadásnak köze van-e a közelgő általános választásokhoz. 

A közelgő választásokat megelőző erőszakhullámban, eddig egy nemzetgyűlési képviselőjelöltet valamint egy politikai vezetőt öltek meg - tudta meg a Napi Újság szerkesztősége a Reuters értesülései alapján.

De nem csak a politikusok ellen  történtek támadások. 

A hét elején például egy beludzsisztáni választási gyűlésen történt bombatámadás, ami négy halálos áldozatot követelt. A támadást az Iszlám Állam vállalta magára. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések