A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev: "a behugyozott nyugati politikusok és középszerű tábornokaik a NATO-ban ismét Oroszországot ijesztgetik"


Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője a NATO-gyakorlatokról szólva VKontakte-oldalán kijelentette, hogy "a petyhüdt nyugati izmok eme görcsös megmozdulása" kifejezetten Oroszország számára figyelmeztetés. 

"A NATO fecsegői nem merték közvetlenül megmondani, hogy kik ellen irányulnak ezek a gyakorlatok, és üres beszédre szorítkoztak a "védelmi tervek kidolgozásáról és a legközelebbi ellenfelek esetleges agressziójának elrettentéséről". Pedig teljesen nyilvánvaló, hogy a petyhüdt nyugati izmok e görcsös megrázkódtatása figyelmeztetés hazánknak. Talán nem kellene fenyegetniük Oroszországot, és megmutatniuk az orosz sündisznónak a kövér transznemű európai segget. Kiderült, hogy nem borzalmas, de nagyon árulkodó"

- írta.

Medvegyev azt mondta, hogy "a behugyozott nyugati politikusok és középszerű tábornokaik a NATO-ban ismét úgy döntöttek, hogy ... Oroszországot ijesztgetni fogják", és a hidegháború óta a legnagyobb hadgyakorlatot indították el.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy e gyakorlatok egyes szakaszai "várhatóan a legkirívóbban oroszgyűlölő és legundorítóbb országokban, például Lengyelországban, Lettországban, Litvániában és Észtországban", azaz Oroszország határainak közvetlen közelében zajlanak majd.

Medvegyev úgy véli, hogy ha maga a szövetség döntött ilyen szintű gyakorlatok megtartásáról, az azt jelenti, hogy valamitől nagyon félnek. "És bizonyára nem csak a győzelemben, de egyáltalán a kijevi rohadt neonáci rezsim bármilyen katonai sikerében sem hisznek" - mondta. "Ráadásul természetesen belpolitikai célokból oroszellenes napirenden dolgoznak, konszolidálják elégedetlen választóikat" - tette hozzá Medvegyev.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések