A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balhé Újpesten: a belga tulaj és a szerb vezetőedző távozását követelték a fanatikusok


A lila-fehér szurkolói csoportokban péntek éjszaka futótűzként terjedt el a hír, hogy az MTK elleni vereséget követően az Újpestet irányító Nebojsa Vignjevics azt mondta a Megyeri úton tüntető drukkereknek, hogy beadja a lemondását Roderick Duchatelet tulajdonosnak. 

Ahogy az várható volt, nem maradt következmények nélkül az Újpest tükörsima veresége az MTK otthonában.

Az első félidő végén már 2–0-ra vezettek a kék-fehérek az őszi idényt hét nyeretlen bajnokival befejező lila-fehérek ellen,

a Hidegkuti-stadionban már az első félidőben felzúgtak a Nebojsa Vignjevics, valamint a Roderick Duchatelet távozását követelő rigmusok.

A második félidő elejére a vendégszektor alsó karéjai ki is örültek, akik maradtak, néma csendben, legfeljebb néhány gúnyos megjegyzéssel vagy tapssal figyelték a pályán csak szédelgő lila labdarúgókat.

A vége 3–0-s MTK-győzelem lett, a lefújás után Nebojsa Vignjevics megtörten nyilatkozott a sajtótájékoztatón, arra viszont nem kellett sokat várni, hogy kiderüljön, hova mentek a vendégszektorból elszállingózó drukkerek… A fanatikusok a Megyeri úti székháznál várták az éjszakai órákban begördülő csapatbuszt, és a játékosok, valamint a szerb vezetőedző sem tette zsebre mindazt, amit a feldühödött drukkerektől kaptak.


" és akkor Vignjevic berohant a székházba"

Posted by Régi és új iskola Újpest on Friday, February 2, 2024


Az Nb1 állás:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések