A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mallorcán az illegális migránsok többsége bűncselekményt követ el


A spanyol nemzeti rendőrség bevándorlási brigádjának főfelügyelője, aggodalmát fejezte ki a Mallorca szigetén beáramló menedékkérő migránsok miatt. 

José María Manso kiemelte a migránsok miatt kialakult probléma fontosságát hangsúlyozva, hogy sokan bűncselekményeket követnek el. 

Hozzátette, hogy migránsok gyakran csak kisebb bűncselekményeket követnek el, hogy az érvényben lévő szabályok miatt így kerülhessék el a börtönbüntetést. 

Rámutatott az erőszakos bűncselekmények bizonyításának kihívására. Ugyanakkor csalódottságának adott hangot amiatt, hogy az Algéria és Spanyolország közötti feszült kapcsolatok miatt nehézkes az algériai migránsok kitoloncolása.

Manso páneurópai megközelítést szorgalmazott a válság kezelésére. A hajóknak a kiindulási helyükre való visszaszállítását követelte és ugyanakkor gazdasági következményeket követelt a nem együttműködő származási országok számára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések