A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai: Bayer Zsolt durván rámtámadt


„Kedves, Bayer Zsolt! Te nagyon gyorsan felejtesz!” – reagált a Mi Hazánk vezetője a publicista kijelentéseire. 

Bayer Zsolt a Hír TV Bayer show című műsorában szúrt oda Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk elnökének, miután a politikus a Tiktok-csatornáján közzétett videójában arról beszélt, hogy indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában.

Toroczkai újabb Tiktok-videóban reagált az elhangzottakra.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint érthető is, hogy

Bayer Zsolt „durván, személyeskedve támadta meg őt”, annak fényében, hogy ő volt az, aki leleplezte, hogy a közpénzből vett Nagy-Magyarország Parkban indiai vendégmunkások laknak.

A politikus a videóban azt is elmondta, hogy Bayer Zsolt nem sorolta fel a bangladesieket, pakisztániakat, afrikaiakat, majd arra is kitért, hogy véleménye szerint „a kormány által bejelentett jogszabályi korlátozás könnyen kijátszható”.

Továbbá azt is problémásnak találja, hogy a multik nagy része nem magyar munkaerőt alkalmaz, hanem az olcsó, külföldről behozott vendégmunkásokat foglalkoztatja. Ennek szerinte az lesz az eredménye, hogy lenyomják a béreket, így még több magyar fogja elhagyni az országot

– jegyezte meg a pártelnök.

Végül az álatala személyeskedésnek tartott kijelentésekre is kitért. Mint fogalmazott: „Kedves Bayer Zsolt, nagyon gyorsan felejtesz. 2001 és 2006 között ugyanis te is, Bencsik András is, sőt még Szijjártó Péter is meglátogattátok az általam megálmodott és vezetett mozgalom által szervezett, sok ezer embert vonzó Magyar Sziget fesztivált, amely mozgatója lett a nemzeti újjászületésnek.

De ti ezt az őszinte nemzeti újjászületést csak kihasználtátok” – hangzott el a válaszvideóban.

@toroczkai.laszlo

Itt a válaszom Bayer Zsoltnak! #bayer #bayerzsolt #hirtv #vendégmunkás #fidesz #kormányváltás #mihazánk #toroczkai #fyp #foryoupage #nekedbelegyen

♬ War Worship - Spiritual Warfare Music Epic

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések