A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Osztrák EP-képviselő: „Tisztességtelen, amit a magyarokkal tesznek”


A magyarok értékes részei az európai nemzetek családjának 

 – Sokszor gyanúsítanak azzal, hogy félig magyar vagyok, hiszen többször felszólaltam Magyarország mellett, ami nem így van. Én száz százalékban osztrák vagyok, de erős igazságérzetem is van, mert úgy gondolom, hogy az, ahogyan itt Magyarországgal és a magyar emberekkel bánnak, nem tisztességes – fakadt ki az Európai Parlament plenáris ülésén Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai parlamenti képviselője.

„A magyarok értékes részei az európai nemzetek családjának, és nem érdemlik meg, hogy úgy bánjanak velük, ahogyan bánnak velük. Tudom, hogy Orbán Viktor centralizációellenes politikát folytat. Ez egy politikai vélemény, csak egyetérteni tudok vele, és ez egy jó dolog. Orbán olyan politikát folytat, ahol az illegális migráció ellen beszél, ahol a menekültügyi visszaélések ellen beszél. Egy jobboldali Orbán a konzervatív értékek és a család mellett folytat politikát. Igaza van.”

– fogalmazott a jobboldali politikus. Arra is felhívta a figyelmet, hogy ha valódi problémákkal akar foglalkozni az Európai Parlament, akkor nézzen körül Ursula von der Leyen és a korrupciósgyanús uniós vakcinabeszerzések körül, esetleg a brüsszeli korrupciós botrány háza táján kutakodjon.

Meine Rede im Europaparlament zu Ungarn

Meine Rede heute im Europaparlament: "Die Art und Weise, wie hier mit Ungarn umgegangen wird, ist nicht anständig."

Posted by Harald Vilimsky on Wednesday, January 17, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések