A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy-ötszázezer jegyet igényeltek a magyar szurkolók az Eb-csoportmeccsekre


A Magyar Labdarúgó Szövetség kérésére az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elküldte a jegyigénylésre vonatkozó adatokat.


„Az MLSZ kérésére az UEFA elküldte a csoportmeccsekkel kapcsolatos jegyinformációkat. Óriási volt a magyar érdeklődés: a kölni magyar meccsre több mint 400 000, a stuttgarti magyar meccsek mindegyikére több mint 500 000 jegyigénylés érkezett hazánkból” – írta az MLSZ hivatalos Twitter-oldalán.
 
Az UEFA csütörtökön értesítette ki a magyar szurkolókat igénylésük sikerességéről, aki jegyhez jutott, január 31-ig tudja megvásárolni azokat, ezt követően a megmaradt tiketteket újra értékesítik. A európai szövetség korábban már elárulta, hogy Magyarországról érkezett az egyik legtöbb jegyigénylés a júniusi Európa-bajnokságra, Albánia, Törökország, Anglia és Horvátország mellett.

Aki szerzett jegyet, de mégse tud ott lenni az Eb-n, az UEFA Resale marketen értékesítheti tovább, ez márciusban indul. Felhívják a figyelmet, kizárólag a hivatalos oldalon vegyen minden szurkoló jegyet, a potenciális csalások elkerülése végett. A jegytulajdonosoknak olcsóbb tömegközlekedési lehetőségek is járnak, mint például a 36 órás bérlet, amellyel az adott régión belül lehet utazni.

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot június 14. és július 14. között rendezik. Marco Rossi együttese először június 15-én Svájc ellen lép pályára Kölnben, majd négy nappal később a házigazda németekkel, június 23-án pedig Skóciával játszik egyformán Stuttgartban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések