A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leállt a Telekom és a Vodafone hálózata is


A hanghívásokat érintő probléma jelentkezett kedd délelőtt a magyar mobilhálózatokban. A pontos hiba egyelőre nem ismert, az tűnik biztosnak, hogy a Telekom és a Vodafone ügyfelei is érintettek.

Nincs regisztrálva a hálózaton – ez az üzenet fogad kedden nem sokkal dél előtt több Telekom előfizetőt, akik hívást próbálnak indítani készülékükről. Másoknak egyszerűen csak azonnal megszakad, illetve fel sem épül a hívás. Aki éppen vonalban volt, azoknál pedig megszakadt a beszélgetés.

Nagyjából fél 12 magasságában az egész ország területén akadozni kezdett, vagy teljesen elérhetetlenné vált a Vodafone mobil- és internet hálózata, a szolgáltató Facebook-oldalára kitett utolsó bejegyzéshez folyamatosan érkeznek a problémát jelző kommentek az ország minden részéből.

Ezzel párhuzamosan több nagyobb hazai portál (Origo, Magyar Nemzet, Mandiner) elérhetetlenné vált.

Hogy a szolgáltatás problémái és az elérhetetlen oldalak között van-e összefüggés, az egyelőre nem ismert, ahogy az sem, mi okozhatja a kimaradást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések