A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korda Györgynek nem akármit jósolt egy floridai boszorkány a 85. születésnapjával kapcsolatban


A héten ünnepli a születésnapját. 

Ezen a héten, pontosabban január 4-én ünnepli 85. születésnapját Korda György, akit fiatalokat megszégyenítő energikussága miatt sokan irigyelnek. A Fonogram-életműdíjas énekes sokat is tesz azért, hogy egészséges legyen: rendszeresen sportol és mellőzi a káros szenvedélyeket, hasonlóan feleségéhez, Balázs Klárihoz.

Nejével abban is hasonlítanak, hogy mindketten spirituális beállítottságúak, és a jóslatokban is hisznek. Amikor tíz évvel ezelőtt Floridában nyaraltak, egy jövendőmondó éppen a 85. születésnapja kapcsán is figyelmeztette Kordát.

Egy jósláshoz értő, boszorkányos valaki azt mondta nekem: »Most ne törődj az egészségügyi bajaiddal, minden jóra fordul, viszont a 85. születésnapodat kell túlélni, mert utána megint egy könnyebb időszak következik.« Szerencsére jó egészségnek örvendek, és még eszemben sincs eltávozni a földről. Sőt, az egyik nagybátyám életmódját szeretném követni, aki 95 évesen a Palatinus strandon még kártyázott. Jó lenne, ha annyi idősen én is pókereznék és akár énekelnék is 

nyilatkozta a Meglepetés magazinnak a legendás táncdalénekes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések