A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt a Magyar Nemzet a Mandiner és az Origo is az internetről

E


gyelőre nem tudjuk a pontos okát, az biztos, hogy körülbelül 15 perce egyszerűen eltűnt a Magyar Nemzet a Mandiner és az Origo is az internetről.


A legfurább az, hogy a Magyar Nemzetet ha most valaki megnyitja, akkor 404-es hibár ír ki, a másik kettő oldal az 503-as szerverhibára hivatkozik.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
MAGYARORSZÁG NEM LÉTEZIK!!!...- a NEMZET MEG LÁTHATATLAN?!
Valójában miért szavazták meg, hogy visszatérnek a vármegyék és ispánok Magyarországon?
A 2017.11.14-én UCC-be rögzített állítólagos Rothschild UCC FINANSZÍROZÁSI NYILATKOZAT szerint, Rothschild egyik állítólagos Adósa a Magyar Királyság (40. oldalon).
Az- az állítólagos Magyar Királyság, aminek az állítólagos ispánjait már kinevezték, és állítólagos vármegyéit 2023. január 01-től állították fel az állítólagos KORMÁNY áruló tagjai. Szóval anélkül, hogy Te tudnál róla, hogy már állítólagos Magyar Királyság van, és azt már a magát Mindenható Istennek, Teremtődnek, Ő Felségének, Dahomey Királyának, Atyának, Jézus Krisztus Atyjának kikiáltó Rothschild javára állítólag totálisan el is adósították az állítólagos KORMÁNY áruló tagjai, és ezért 2017. év végén Rothschild állítólag már el is kobozta a teljes pénzügyi portfóliót, beleértve minden ingatlant is.
Ez azt jelenti, hogy az állítólagos KORMÁNY áruló tagjai azt ismerik el állítólag, hogy a teljes magyar pénzügyi portfólió és az összes magyar ingatlan, azaz a magyar föld az összes kincsével együtt Rothschild tulajdona, mi pedig Rothschild rabszolgái vagyunk. De ezt eltitkolják előled! E témával kapcsolatban bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=b681ZTRV-O0 Az állítólagos 2017-318-6392-0 sz. UCC FINANSZÍROZÁSI NYILATKOZAT 1,2, és 40 oldala, és ezek magyar fordítása:
Forrás: https://uccnemzetkozitorvenyrendelet.com/a-semmis.../...