A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hun utódok: ismeretterjesztő film a hun-magyar-mongol rokonságró


A Hun utódok szakértője Magyarország ulánbátori nagykövete, Obrusánszky Borbála történész, néprajzkutató, orientalista segítségével mélyebb betekintést kaphatnak a film nézői őseink múltjába. 

A film különlegessége, hogy nem csupán a múltat idézi fel, hanem bemutatja az élő hagyományokat és szokásokat is. 

 A dramatizált, kosztümös jelenetek élettel töltik meg a történetet, megidézve azokat az időket, amely a hunok, magyarok és mongolok közötti rokonság gyökerei kialakultak.

Az ismeretterjesztő filmet ide kattintva tekinthetik meg.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
HUN...OK MINDÖRÖKKÉ!!!
Először vegyük az alábbi táblázatot, amelyben Attila neve egy T es egy L betűvel van írva...- így sem az Attila sem az Atilla verziónak nem felel meg!
Vannak népek, akik például ezen a módon írják, ahogyan itt van, de ez a táblázat mégsem azt bizonyítja, hogy ez a helyes verzió...- hanem "csak" azt, hogy ezzel a verzióval ,,IS", működik a nyelv KÓD-REND-SZER(J)ében!!!
...de, működik az Attila és az Atilla verzió is!!!
Ja, hogy HOGYAN és MIÉRT?!
Mert a kódolt szövegek szabályai...- nem az IDE-GÉN...OK!!!...- ORSZÁGRONTÓK és ISTENTAGADÓK ún. "helyesírási szabdalványai!!!" szerinti csonkolatok és szörnyűségek!!!
A kódokban eleve mindig maga a kódoló szabja meg a szabályokat!
Nos, hogy mikor és hol kettőzünk a kódolt szövegek dekódolásában az magából a szövegből derül ki, hogy mi van az adott szó előtt és után!!!
Például ha egy táblázatban azt a kódolt információt kapom, hogy a ,,szomszéd Géza minden rege , regel, (reggel!!!) korán kel....- akkor a rege szó nyilván nem a verbunkos rege, regélésre hanem a reggeli ÉBREDÉSre vonatkozik akkor is ha úgy kapom meg, hogy rege vagy regel!!!
Attila neve is PONTOSAN ugyanígy működik!!!...- mert konkrét; - félre érthetetlen teljes mondatokat kapunk a nevével a kódolt rendszerben és bizony minden verzióban MŰKÖDIK A NEVE=ELEVENEN ÉLVE, ÉLVE ELEVEN (Pálos Trend idézet!!!)!!! tehát abszolút fontos KULCS!!!
Nos, az idegenszívű ún. "nyelvészek, akik valójában NYELV RONTÓ "PÁLOK"!!!...- és kaszabolók szemita mivoltuk miatt KÉPtelenek megérteni a MAG NAP=NÉPének és EGY=ÉGI=IGEi nyelvének EREDET KÉPLETÉT!!!...- és így arra is alkalmatlanok maradnak míg világ a világ, hogy dekódolni TUDják ÉDES ANYA NYELVÜNK = ÉGI PATRÓNÁNK KÓD...RENDJÉT…- azaz TEREMTŐ RENDJÉT vagyis TRENDJÉT amelyre épül a nyelv és a nevek, szavak SZAKRÁLIS (T)RENDSZERE!!!