A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horváth Csaba: A Fidesz népszerűségvesztése folyamatos, már egymillió szavazót vesztett

Visítanak a mérhetetlen MSZP politikusai.

A Hírklikk nevű szoci házimédiának nyilatkozott Horváth Csaba.

"Az a fő problémám az ellenzék politizálásával, hogy mit lát ebből a választó. Azt látja, hogy 2022-ben összeálltak, ami a választás estéjéig sem tartott ki, és ha ennyire látványosan nem tisztelik egymást az ellenzék pártjai, politikusai, akkor hogyan várjuk el, hogy az ellenzéki szavazók nagy tömege támogassa őket.” - mondta.

„A Fidesz népszerűségvesztése folyamatos, már egymillió szavazót vesztett, marad az a feladata, hogy az ellenzéket kell megosztani kisebb szeletekre.

Ha mi nem ismerjük fel ennek a veszélyeit, akkor a Fidesz kottájából játszunk és akkor tényleg így marad minden az emberi kor legvégső határán és azon is túl. - picsogta Horváth.

Hozzátette, kellenek elkötelezett és hiteles önkormányzati vezetők, hiszen ők a jó kormányzás bizonyítói, például Tóth József vagy Botka László, akik ciklusokon át tudták megmutatni, és ami működik egy önkormányzatnál, az működhetne nagyobban is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések