A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találták az egyik orosz állami tévécsatorna vezetőjét


Holtan találták Zoja Konovalovát, az egyik orosz állami tévécsatornájának vezetőjét, akit valószínűleg megmérgeztek – írja a Newsweek.


A 48 éves Konovalovát január 5-én találták meg volt krasznodari otthonában. Mellette feküdt a volt férje is, ő is meghalt. Külsérelmi nyomok nem voltak a holttesteken – jelentette a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség. A halál oka mérgezés lehet a helyi sajtó szerint.

Konovalova a Kuban Állami Televízió- és Rádióműsor-szolgáltató internetes divíziójának vezetője volt. 15 éves lánya és fia gyászolják – írta közleményében a Kuban. Az orosz hatóságok krasznodari osztálya nyomozást indított.

Az elmúlt napokban és hetekben több hasonló halálhírről számolt be az orosz média. Néhány napja egy másik orosz újságíró, Alekszandr Rybint holttestét egy autópálya közelében találták meg, nem messze Shakhty városától – mondta el barátja és édesanyja. Halálának oka nem tisztázott. Decemberben pedig a 35 éves Anna Tsarevát, a Komszomolszkaja Pravda főszerkesztő-helyettesét találták holtan moszkvai lakásában. Ő váratlanul tüdőgyulladás-szerű tüneteket kezdett el produkálni a halála előtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések