A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Huszonéves lánytól vett szexuális szolgáltatást a koros férfi, kirabolták Hevesben


Az Egri Járási Ügyészség két letartóztatott férfi és egy szabadlábon védekező fiatal nő ellen emelt vádat a súlyos bűncselekmény elkövetése miatt.


A vádirat szerint a 26 éves nő 2023 nyarán három alkalommal létesített pénzért szexuális kapcsolatot az ötvenes éveiben járó sértettel egy Heves vármegyei kistelepülésen  - tájékoztatta portálunkat szerdán dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész.

Mint közölte, erről tudott a nő élettársa is, aki szintén pénzt kapott a hallgatólagos beleegyezéséért. A sértett az együttlétek után minden alkalommal a lakása szekrényében tartott tárcájából elővett bankjegyekkel fizetett, így a partnerének alkalma nyílt kilesni, hogy nagyobb összegű készpénzzel rendelkezik. Ezt elmondta az élettársának és az ő testvérének is. A két férfi ennek tudatában elhatározta, hogy bűnös úton megszerzik a pénzt.

Egy júliusi estén ennek érdekében meglátogatták a sértettet, aki akkorra már ittas állapotban volt. Megvárták, míg a házigazda kimegy az udvari mellékhelyiségbe, majd kutatni kezdtek a lakásban, de nem találták a tárcát. Ezért egyikük rátámadt a visszatérő férfira, akire fenyegetően ráordított, hogy „Hol a pénzed, te kutya?”. Mikor azt a választ kapta, hogy „Azt akkor sem mondom meg, ha megöltök”, ütni kezdte vendéglátóját, aki az udvarra menekült a házból, de hiába, mert a bántalmazása ott is tovább folytatódott. A sértett az elszenvedett ütésektől beesett a vízelvezető árokba, ahonnan csak akkor szabadult, amikor a másik testvér odabent megtalálta a pénztárcát. Ebből az elkövetők 240 ezer forintot vettek magukhoz, majd közösen elhagyták a helyszínt.

A rablott pénzen a férfiak később drogot vásároltak maguknak, míg a nő a ráeső részt cigarettára, élelmiszerre és pelenkára költötte.

Az ügyészség csoportosan elkövetett rablás bűntettével vádolja a három társtettest, akik közül a férfiakkal szemben nyolc és fél évi, illetve hét évi, míg a nővel szemben négy és fél évi fegyházbüntetés kiszabására tett mértékes indítványt. A vádirat – többek között – indítványt tartalmaz arra is, hogy a vádlottakat a bíróság kötelezze kártérítésre, valamint a 800 ezer forintot meghaladó összegű bűnügyi költség megfizetésére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések