A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mintadiák lett az iskolai vérengzést tervező Levente (videó)


Mintadiák lett az a tanuló, akit még tavaly kaptak el a TEK-esek azért, mert iskolai lövöldözést és mészárlást tervezett. Azonnal elfogták, hónapok óta javítóintézetben van. A nyomozás még mindig tart, Levente anyja szerint viszont a fia teljesen megváltozott, számolt be róla a Tények.


A rendőrség szerint a külföldi weboldalakon fegyveres konfliktusokról és bűnözőkről posztolt, valamint azt is eltervezhette, hogy vesz magának egy fegyvert. Ez viszont már nem történt meg, mivel a nemzetközi hatóságok értesítették a TEK-eseket, akik azonnal elfogták Leventét.

A fiú azóta javítóintézetben van. Édesanyja telefonon nyilatkozott a Tényeknek, Henrietta szerint hihetetlen, ami azóta a gyerekével történt.

„Óriási pálforduláson ment keresztül a nevelőintézetben, javarészt meg kell mondanom, hogy a nevelők segítségével. Valóban volt egy országos tanulmányi verseny, ahol nyolcadik helyet értek el” – mondta az édesanyja a Tényeknek.

Anyja szerint Levente korábban nem szeretett tanulni, az elmúlt hónapokban viszont új célokat tűzött ki maga elé.

„Mindenképpen szeretné megcsinálni az érettségit, mindenképpen szeretne főiskolára menni és mindenképpen szeretne olyan dolgot csinálni, amivel ugye úgymond megakadályozza azt, hogy ez mással is megtörténjen” – tette hozzá, a Tényeknek nyilatkozva.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések