A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egymást érték a riasztások Hajdú-Biharban: balesetek és tüzek miatt vonultak a hatóságok


A rendőrök kilenc személyt állítottak elő. 

Kigyulladt egy autó hétfőn kora reggel Hajdúhadházon, az Erdő utcában. A járművel a garázsból kiállt a vezetője, amikor felcsaptak a lángok. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a motortér teljes terjedelmében égett. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 

Hézfő reggel a korom izzani és égni kezdett egy családi ház kazánjának a kéményében Zsákán, a Deák Ferenc utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a izzó részeket eltávolították a kéményből, ezzel megfékezték a kéménytüzet.

Debrecenben, a Tisza István és a Hatvan utca kereszteződésében, egy lakatlan épület tetején meglazult a bádoglemez, a gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért hívták a debreceni tűzoltókat. Az egység gépezetes tolólétrán át a meglazult elemeket eltávolította.

Árokba borult egy autó Nagyhegyes közelében, hétfőn kora délután. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították az autót. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Egy motorkerékpár és egy személyautó ütközött össze a debreceni Miklós utcában hétfő délután. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték az áramtalanítást. A balesetben senki sem sérült meg.

Két személyt értek tetten a rendőrök

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A redőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések