A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Futó kalandnak indult a debreceni találka, de lopás és rablás lett a vége - videóval


A nő börtönbe is kerülhet a tettei miatt. 

A vádirat lényege szerint az elkövető 2023. szeptember 15-én késő este Debrecen belvárosában odament az ittasan sétáló férfihoz. Ismerkedni kezdett vele és miközben simogatta, kivette a nadrágja zsebéből a 40 ezer forint értékű mobiltelefonját. A férfi ezt észrevette és visszakérte a készüléket, amiért még 20 ezer forintot is felajánlott. Az asszony azonban nem adta vissza a mobiltelefont, hanem a sajátjával elkezdte fotózni a sértettet, aki kivette a nő kezéből a készüléket és felajánlotta, hogy cseréljék vissza a telefonokat. Ekkor a vádlott, hogy megtartsa az elvett telefont, a nála lévő gázspray-vel lefújta a férfit és távozott a helyszínről - olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség közleményében. 

A sértett értesítette a rendőrséget, majd rövid időn belül elfogták az elkövetőt. Az ellopott telefont a cipőbe rejtve megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

Mint írták, a vádlott másnap délelőtt újabb lopást követett el. Debrecen külvárosában beszállt a sértett autójába, akivel megegyeztek, hogy a nő szexuális szolgáltatást nyújt számára közben azonban ellopta a férfi pénztárcáját, a benne lévő igazolványokkal. A sértett bejelentést tett a rendőrségen, a helyszínre érkező járőrök pedig intézkedés alá vonták az asszonyt és a sértett okmányait is megtalálták, azonban a férfinak okozott 3 ezer forint lopási kár nem térült meg.

A Debreceni Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő elkövetőt rablás bűntettével és lopás vétségével vádolja. Vádiratában börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását, továbbá a meg nem térült lopási kár erejéig vagyonelkobzás elrendelését indítványozta. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések