A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Annyi adóval tartozik a hajdúbagosi rekorder, hogy a világ egyik legdrágább sportkocsiját is megvehetné belőle


A férfi pár millió híján 3 milliárdos tartozást halmozott fel, így ő vezeti az adóhatóság 2023-as év végi összegzését. Ebből a pénzből többek között egy nyolcszobás Gellért-hegyi lakás is kijönne.


Negyedévente közzéteszi honlapján a NAV a nagy összegű adóhiánnyal rendelkező adózók listáját, a 2023-as év végi összegzés pedig nekünk azért fontos különösen, mert, mint azt a Ripost kiszúrta, egy Hajdúbagoson élő férfi áll az élén. A lap azt írja, az illető akkora adóhiánnyal rendelkezik, hogy néhány millió forint híján 3 milliárddal tartozik.

A Ripost, lecsapva a magas labdát, megnézte, a férfi milyen luxuscikkekre költhette volna a mesebeli összeget.

Vehetne például a fővárosban egy Gellért-hegyi, 470 négyzetméteres, 8 szobás, első emeleti lakást, és még így is maradna költőpénze, de ha Buda helyett Pestet preferálja, az Andrássy úton egy 320 négyzetméteres, 4 szobás tetőtéri panorámás luxuslakásra is futja belőle.

Ha viszont inkább járműre költene, a 2023-as legdrágább autókat felsorakoztató lista 5. helyén szereplő Mercedes-Maybach Exelerót is megvehetné magának, melynek ára 8 millió dollár, vagyis majdnem 3 milliárd forint, és csak egyetlen példányt gyártottak belőle.


A 2005-ös luxusautó közel 6 méter hosszú, 2,5 tonnás, és egy V12-es, 700 lóerős motor hajtja, így akár a 350 km/h-s sebesség is elérhető vele. A kétajtós prototípus többek között Jay-Z egyik klipjében és a Cobra 11 sorozatban is feltűnt már.

De az elképesztő összeg a világ jelenlegi 12. legdrágább, 8 millió dollárt érő Vacheron Constantin (57260) típusú órájára is elég lenne. Mint azt a lap írja, az óra harmincféle különleges anyagból, 2826 egyedi alkatrészből és 242 ékkőből áll.

Az alkatrészek között közel 10 olyan van, amit emiatt az óra miatt találtak ki a gyártáskor. Az óra megalkotásához 3 órásmesternek 8 évre volt szüksége.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések