A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borul a közlekedés a Fradi miatt a Hódos környékén


Reggeltől estig forgalomkorlátozás lesz szombaton.


Január 27-én, szombaton játsszák a DVSC Schaeffler–FTC kézilabdameccset a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, a találkozó miatt aznap ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben. Erről kedden adott ki közleményt a vármegyei rendőrség.

Reggel 8 órától előreláthatólag 21 óráig a Pattantyús utcán (két sorompó között 12 személygépjármű parkolására alkalmas) kialakított parkolóhelyeken megállni és várakozni tilos.

Szintén reggel 8 órától előreláthatólag 21 óráig a Pattantyús utca-Tüzér utca által határolt, egy oldalban kialakított 28 személygépjármű parkolására alkalmas szervizút (Baksay utca irányából jobbra a 2. szervizút) szakaszán minden jármű forgalma tilos. A kialakított parkolóhelyeken megállni és várakozni is tilos.
A lezárt területen csak a külön engedéllyel rendelkezők – vendégszurkolók – járművei közlekedhetnek, illetve várakozhatnak.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések