A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

5 millió forint jár annak, aki megmondja, hol lehet a már több éve eltűnt debreceni férfi


Már több mint két éve nincs semmilyen információja a debreceni születésű Gombos Dezső szeretteinek arról, hogy rokonuk életben van-e, és ha igen, hol tartózkodik – írja a Ripost

A család teljesen kétségbeesésben van, hiszen csak várnak, hogy egyszer a hatóság jelentkezik náluk, és jó hírekkel szolgálnak. Ezen a szörnyű, bizonytalan állapoton igyekszik segíteni egy szervezet, amely az eltűnt személyek keresésére szakosodott. A siker érdekében jelentős összeget ajánlott fel a PPNO Magyarország nyomravezetői díjként.

Mint írják, ha az információi alapján sikeresen megtalálják a 2021. májusában eltűnt Gombos Dezsőt, akkor 5 millió forint üti a markát! A PPNO Magyarország eltűntkereső egyesület Facebook-oldalán hirdette ki a több milliós nagyságú fejpénzt, amit az a személy kap meg, aki olyan megbízható információval szolgál, amely alapján sikeresen megtalálják a 47 éves férfit.

Az eltűntkereső egyesület posztjából megtudható, hogy Dezsőnek január 16-án volt a születésnapja, és átlagos termetű, nagyjából 175 centiméter a magassága. Fekete, rövid haja volt, amikor eltűnt, barna színű a szeme és szögletes az arcformája, ahogy az a róla készült képen is látható. Amikor utoljára látták, sötétkék vászonnadrágot, fekete cipőt, barna színű dzsekit és fekete pólót viselt.

Ha bárki úgy érzi, hogy segíteni tudna, keresse a PPNO Magyarországot. A szervezet hangsúlyozza, hogy a nyomravezetői díj visszavonását követően a jelentkezés elkésett. A nyomravezetői díj csak annak a személynek fizethető ki, aki Gombos Dezső tartózkodási helyével kapcsolatban olyan információval szolgál, amely alapján sikeresen megtalálható az eltűnt személy.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések