A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokkot kapott a karambolozó sofőr Bocskaikertnél, a hadházi katonák nyugtatták


Addig vele maradtak, amíg oda nem értek a mentők.


Két egymásba ütközött gépjármű baleseténél nyújtottak segítséget az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonái, közölte a dandár hivatalos honlapja.

Mint írták, a dandár Harctámogató Műszaki Század állományában szolgáló katonák a hajdúhadházi Vay Ádám Kiképzőbázisról éppen hazafelé tartottak, amikor a 4-es számú főút Hajdúhadház–Bocskaikert szakaszának egyik kereszteződésénél észlelték a balesetet. Kökényesi Tamás törzsőrmester, Nemes Gábor és Rácz Attila őrmesterek személygépjárműveikkel félreálltak, és azonnal megkezdték a segítségnyújtást. Forgalomszabályozással biztosították a helyszínt és kiértesítették az illetékes szerveket.

A két egymásba futott autó közül az egyik többször átpördült a saját tengelye körül, így a baleset egyik elszenvedője a katonák segítségével tudta csak elhagyni az összetört gépjárművét.

A sokkot kapott nő állapotát felmérve kiderült, hogy – csodával határos módon – egy ujjtörésen kívül komolyabb sérülései nem keletkeztek. A mentők és rendőrség helyszínre érkezéséig a katonák a sérült mellett maradtak, ellátták, nyugtatták, támogatva ezzel az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések