A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azonnali hatállyal kiutasították a Szent István-bazilika főoltárán nemiszervét mutogató nigériai férfit


A PestiSrcok.hu értesülései szerint az Idegenrendészeti Főigazgatóság azonnali hatállyal kiutasította az Magyarország területéről azt a 19 éves nigériai férfit, aki  kedden a budapesti Szent István-bazilika főoltárán meztelenül a nemi szervét lóbálva közbotrányt okozott.

Portálunk úgy tudja, a nigériai férfi jelenleg a nyírbátori Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban tartózkodik, ahonnan fizikailag is végrehajtják majd a kitoloncolást.

A PS hivatalos értesülései szerint különben a 2004-es születésű nigériai férfi tavaly nyáron nem hosszabbította meg hallgatói jogviszonyát a Debreceni egyetemen. Egyetemista körökben a fiatalembert zavartelméjűként írták le, aki a közbotrányokozás közben is kábítószer hatása alatt állt. Utóbbiért kábítószerrel való visszaélés miatt indult ellene eljárás.

Mint ismert, hétfőn egy meztelenre vetkőzött külföldi férfi a budapesti Szent István-bazilikában az őrökkel való dulakodást követően felmászott az oltárra. A nigériai állampolgár már nem először kísérelte meg, hogy meztelenre vetkőzzön a templomban, mivel vasárnap is hasonló kísérletet tett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések