A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Belgium: 20 kiló kokaint találtak Amir Bachrouri szüleinél, aki a "bevándorlók sikeres integrációjának az arca"


A Flamand Ifjúsági Tanács elnökének, Amir Bachrourinak a szüleinél 2022-ben tartott házkutatás során a rendőrség nagy mennyiségű kokaint és kannabiszt talált. A 19 éves fiatalembert, aki nem él a szüleivel, a nyomozók letartóztatták és kihallgatták, mielőtt szabadon engedték.

20 kiló kokaint találtak a Flamand Ifjúsági Tanács elnökének szüleinél:

„tudtunk nélkül tették oda”

- mndták Amir Bachrouri szülei.

A bevándorló fiú azóta megszólalt a Facebookon, és tagadja, hogy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozna - írta még akkor a 7sur7.be.

Felfüggesztett börtönbüntetés

Amir Bachrouri édesanyját múlt pénteken két év felfüggesztett börtönbüntetésre és 8000 eurós pénzbüntetésre ítélték.

Az antwerpeni fellebbviteli bíróság megállapította, hogy a 49 éves nő tudatában volt közel 22 kiló kokain jelenlétének, amelyet bátyja a borgerhout-i szobájában rejtett el. Őt első fokon felmentették.

2022. szeptember 6-án a rendőrség házkutatást tartott a negyvenéves lány és két gyermeke lakásában, miután egy névtelen tippet kapott, melyben nagy mennyiségű kábítószer volt az otthonban. Bőröndbe, széfbe és cipősdobozba rejtett közel 22 kiló kokaint, valamint egy zacskóban 860 gramm kannabiszt fedeztek fel a rendőrök.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések