A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A MIÉP, a Jobbik és a Mi Hazánk alapító elnökei ülnek egy asztalhoz


MIÉP-emléktalálkozót szervezek a Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozatának egykori elnökeként.

Jelen lesz a párt hat egykori országgyűlési képviselője és számos prominense az értelmiségi holdudvarból is, sőt egy asztalhoz ül a rendszerváltás utáni nemzeti radikalizmus eddigi három pártja, a MIÉP, a Jobbik és a Mi Hazánk alapító elnöke: Horváth Lajos, dr. Kovács Dávid és Toroczkai László, akik mindhárman a MIÉP politikusai voltak. 

Három párt sikeres parlamentbe juttatásában vettem részt, s nagyon bízom benne, hogy többé nem kell a nulláról újrakezdeni.

"A nemzetépítő állam" programját és a Hősök terei nagygyűlések hangulatát felelevenítve, a nemzeti radikalizmusunk gyerekkorára való emlékezésen, a nosztalgiázáson túl értékmentéssel is foglalkozhatunk. Ennyi év elteltével talán már tárgyilagosabban emlékezhetünk és elemezhetünk.

A találkozóra egykori MIÉP-tagokat és -szimpatizánsokat várok.

A MIÉP-emléktalálkozót 2024. január 6-án, szombaton 15 órától tartjuk a Bp. XI. ker., Bartók Béla út 96. szám alatti, egykori MIÉP-irodában, Csurka István sajtótájékoztatóinak és az országos elnökség üléseinek helyszínén, ami ma országgyűlési képviselői irodám, a Mi Hazánk központi helyisége, de ezen a napon újra MIÉP-zászló fog lobogni ott. Aki tud, hozzon MIÉP-es relikviákat

Részvételét ígérte többek közt:

Árendás Mónika
Bakos Batu
Dr. Bánovics Tamás
Dr. Bognár László
Dr. Csath Magdolna
Dancsecs György
Dörner György
Esze Tamás
Dr. Fekete Gyula
Dr. Fenyvessy Zoltán
Franka Tibor
Gazdag István
Gy. Balogh Géza Péter
Hegedűs Loránt
Hering József
Horváth Lajos (a MIÉP első elnöke, 1993-1994 között frakcióvezetője)
Dr. Kovács Dávid
Dr. Mestyanek Ödön
Metes György
Miklós Árpád
Novák Előd
Szabó Lukács
Toroczkai László
Dr. Tóth Béla (a MIÉP jelenlegi, utolsó önkormányzati képviselője, 33%-ot ért el)
Dr. Tóth Máté (energiajogász)


A MIÉP, a Jobbik és a Mi Hazánk alapító elnökei ülnek egy asztalhoz! MIÉP-emléktalálkozót szervezek a Magyar Igazság és...

Posted by Novák Előd on Monday, January 1, 2024

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
2024. január 6-án Csurka István szellemiségét idéztük meg a XI. kerület Bartók Béla út 96. sz. ikonikus helyszínen...- Gulyás Anita földre szállt angyal (nem inkognitóban: biológia-kémia szakos tanárnő?!) vendégszeretetében fürdőzve!!!...- nem mellesleg a szómenésben is szenvedő, de a családi borgazdaság reklámembereként igen tevékeny Novák Előd szervezésében.
Na, persze a Toroczkai.info-n oly nagy mellényű és fenyegető XXIV ezen a remekbe szabott rendezvényen mondanom sem kell, de mélyen kussolt...- ahogyan az ex- miépes képviselő Mestyanek Ödön a Karikó Katalint, azaz korunk Mengelénéjét éltető szellemi toprongy sajnos nem!!!
Ez a többségnél ki is verte a biztosítékot, de engem úgy felháborított, hogy rögvest el is húztam a cion- bolsevik ügynököket méltató"tetthelyről"!
Mindenesetre az ilyen kényszeres, helyezkedő szemita ábrázatu (most a Mi Hazánk felé kacsingató!) egyedektől mentsen meg minket a Jó Istenünk!!!...- mert máskülönben jelenünk vérző szinkronba kerül legfájóbb múltunkkal!!!