A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az énekesnő szakított a húsz évvel fiatalabb szerelmével


Völgyi Zsuzsi mozgalmas évet tudhat maga mögött, de úgy látszik, valami beárnyékolja boldogságát 

Völgyi Zsuzsi nem riad meg a kihívásoktól. Énekesi karrierje mellett tévézik és rádiózik is, ráadásul egyedül neveli a kislányát. Azonban úgy fest, a szerelmi élete nincs sínen – írta meg a borsonline.hu.

Egy évig titkolta szerelmét

A Romantic és a Völgyi Zsuzsi Acoustic zenekarok énekesnője az élet számos területén megtalálta a boldogságot. Több mint egy tucat kilót ledobott magáról, s zenekarai mellett a Dikh Tévé és Rádió műsorvezetője, szerkesztője lett. Ráadásul hosszú titkolózás után bevallotta: Ámor nyila is eltalálta a szívét.

A kislánya édesapjától való zajos válása után nem szívesen beszélt a magánéletéről, így történhetett, hogy több mint egy évig sikerült eltitkolnia: valójában boldog párkapcsolatban él. Februárban egy romantikus randin azonban nem bírta tovább: közös képet készített a szeretett férfival, és a fotót meg is osztotta a közösségi oldalán! A férfiról kiderült, egy nemzetközileg is elismert nagybőgős, Kökény Tamás – aki csaknem húsz évvel fiatalabb az énekesnőnél.

Az eset után Zsuzsi a Ripostnak elárulta:

Sokáig nem akartam megmutatni a nyilvánosságnak Tomit, mert nem akartam bántást kapni a köztünk lévő korkülönbség miatt. Másfél évig soha nem posztoltunk egymással. Aztán Valentin-napon csináltunk egy közös képet, és azt mondtam: „Na én ezt most kirakom!” Vicceltem csak, de ő rávágta: „Nem mered!” Hát „mertem”!

Vége a románcnak?

A zenészpár ezt az esetet leszámítva nem tárta ország-világ elé a szerelmét, ami mostanra úgy fest, véget ért. Zsuzsi év végén a hot! magazinnak mesélt életéről, ahol kihangsúlyozta: szingli anyaként, nagyon kevés segítséggel kell helyt állnia az életben.

Egyedülálló anyaként nehéz helytállni, és megoldani, hogy időben eljussak mindenhová. Nem egyszerű észben tartani saját időpontjaimat és a gyerekéit, de minden percét élvezem, hiszen anyának lenni a legcsodálatosabb az életben – fogalmazott a hot!-nak Zsuzsi, aki ezzel lényegében elárulta, véget ért a kapcsolata fiatal lovagjával.

Sőt a közös képeik is eltűntek azóta, ami szintén egy biztosnak tekinthető jel arra, hogy Zsuzsi 2024-et már szingliként kezdte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések