A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A mérhetetlen LMP elképzelhetetlennek tartja, hogy a Fidesszel közös főpolgármester-jelölt indításáról tárgyaljanak


„Elképzelhetetlen lenne, hogy mi a Fidesszel tárgyaljunk, ugyanis a Fidesz pont most veri szét a budapesti közlekedést, ezért nincsen semmilyen szándékunkban a Fidesszel vagy akár Fidesz-közeli civil szervezetekkel is beszélgetni arról, hogy közös jelöltünk legyen” – mondta Gál József, az LMP szóvivője az RTL Híradónak.


A kérdés azért merült fel, mert a Fidesz által támogatott korábbi főpolgármester, Tarlós István néhány nappal ezelőtt a Hír TV-ben arról beszélt: hallott olyan pletykákat, hogy közös jelöltje lesz egy ellenzéki pártnak és a kormánypártnak, és azt is mondta, nem ellenezné Vitézy Dávid jelöltségét.

Decemberben derült ki, hogy az LMP Vitézy Dáviddal tárgyal a főpolgármester-jelöltségről. Vitézy akkor azt is mondta, a felkérésről még nem döntött, a kormánypártok felől pedig nem érkezett hozzá megkeresés. Most ezeket újra elmondta az RTL-nek.

A Fidesznek hivatalosan még nincs saját főpolgármester-jelöltje, Orbán Viktor pár hete azt mondta, márciusig döntik el, ki legyen Karácsony Gergely kihívója.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések