A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A lánya mellett halt meg az apa az újpesti tömegbalesetben, a vétkes sofőrt még keresik


A szemtanúk szerint az ámokfutó 120-150 kilométeres sebességgel száguldott át a piros lámpán.

Tragikus baleset történt hétfő este Újpesten a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca sarkánál, információink szerint egy részeg sofőr áthajtott a piros lámpán, majd belecsapódott egy autó hátuljába, amitől az a járdára repült és egy gyalogost is elsodort. A vétkes sofőr ezután még átsodródott a szembesávba, ahol két másik autónak és egy menetrend szerinti busznak is nekicsapódott.

120-150 kilométeres sebességgel jött a Mercis, aki okozta a balesetet. Pirosat kapott, fékezett, megcsúszott és telibe kapta a Fiatot, majd vérző fejjel elmenekült

– írta egy szemtanú a közösségi oldalon. Információink szerint a férfi miután kiszállt a kocsiból hangosan kiabált, ebből pedig a környéken tartózkodók rögtön tudták, hogy ittas.



A járdára csapódó vétlen autóst a tűzoltók vágták ki a roncsból, majd átadták a mentőknek, de a férfi a helyszínen meghalt. Mögötte ülő 14 éves kislányát kórházba szállították, ahogy a többi sérültet is.

A feltételezett balesetokozó, Molnár Péter segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, anélkül, hogy meggyőződött volna a sérültek állapotáról. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, és a felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki Molnár P. tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések