A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb öt évig Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója


Csák János kulturális és innovációs miniszter 2024. február 1-jei hatállyal Demeter Szilárd Csabát nevezte ki a Petőfi Irodalmi Múzeum élére – közölte a minisztérium sajtó- és kommunikációs főosztálya pénteken.

A pályázati kiírásra Demeter Szilárd Csaba egyedüli jelentkezőként nyújtotta be vezetői koncepcióját, amelyet a szakmai bizottság a részletes meghallgatást követően egyhangúlag támogatásra javasolt. A tájékoztatás szerint a miniszter – elfogadva a bizottság ajánlását – újabb öt évre bízta meg Demeter Szilárd Csabát a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatói teendőinek ellátásával.

 A főigazgató hozzájárult pályázatának nyilvánosságra hozatalához, mely megtekinthető a www.pim.hu honlapon – olvasható a közleményben.

Újabb öt évig Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója. Értékőrző tevékenységéhez további sikereket kívánok!

– írta a kinezevés kapcsán közösségi oldalán Csák János.


Újabb öt évig Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója 🏛️ Értékőrző tevékenységéhez további sikereket kívánok!

Posted by Csák János on Friday, December 1, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések