A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőri intézkedés közben meghalt egy drogos férfi Gödön


A férfi autójában kábítószergyanús anyagot találtak.


Meghalt egy férfi Gödön, miközben rendőrök intézkedtek vele szemben – olvasható a hatóság honlapján.

A közlemény szerint a rendőrök november 30-án késő este igazoltatták a sofőrt, akiről tudták, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. A férfi őket meglátva megpróbált elhajtani a helyszínről, de nem járt sikerrel, a kocsiból sem akart kiszállni, támadólag lépett fel.

Végül megtörték az ellenállását, megbilincselték és a rendőrautóba ültették. A kocsija átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott. Eszméletét vesztette, életjelet nem mutatott, így a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését és értesítették a mentőket, de már ők sem tudtak rajta segíteni.

A haláleset körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Ezzel párhuzamosan a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást. A rendőri intézkedés kapcsán indított parancsnoki kivizsgálás folyamatban van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések