A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bráner Koloman kiakadt, mert Budapest közepén szarnak a hajléktalanok


Brenner Koloman szerint jobbak az esélyei a fővárosban, mint sokan gondolják, ettől függetlenül nyitott lenne egy fővárosi előválasztásra az önkormányzati választáson.

Továbbra is katasztrofálisnak tartja a köztisztasági helyzetet Budapesten Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje. Az országgyűlési képviselő a Magyar Hangnak adott interjúban nemcsak a köztéri szemetesek leszerelését nevezte rossz döntésnek, hanem arra is panaszkodott, hogy

a Clark Ádám téren éppen a dolgát végezte egy hajléktalan, amikor arra járt.

Talán nem meglepő, hogy a politikus „Tegyük rendbe Budapestet!” szlogennel fog kampányolni, és terveit ismertetve alapvetően rendpárti szólamokat hangoztat.

Fenntartja azt is, hogy meg kell tízszerezni a térfigyelő kamerák számát. Ez szerinte a budapestiek biztonságérzetét növelné és elősegítené a bűnmegelőzést.

P+R parkolókat is létesítene: úgy látja, ki lehetne dolgozni egy rendszert, amelyben a BKV-bérlethez tartozna egy rendszám, és azzal már az agglomerációban le lehet tenni az autót a P+R-be.

A Lánchíd autómentessé tételét is bírálta. Azzal szerinte ugyanaz történt, mint a fideszes egypárti hatalom esetében: „a főpolgármester hozott egy egyszemélyi döntést, aztán egy nemzeti konzultációra emlékeztető, manipulatív kérdésekből álló felmérésre hivatkozva azt mondta, hogy a budapestiek így döntöttek”.

Találgatásokba nem akart belemenni, de szerinte az esélyei latolgatásánál a Jobbik-Konzervatívok országos támogatottságából kell kiindulni, ami a legutóbbi mérések szerint 6 százalék. Nyitott egy előválasztásra is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések