A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juszt László megbolondult


Furcsa bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán Juszt László. 

A baloldali újságíró szerint Orbán Viktor egy orosz zászló előtt tartotta a csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatóját. A publicista erről még egy képet is közzétett, amelyen jól látható azonban, hogy a kormányfő egy piros-fehér-zöld színű nemzeti lobogó előtt tartja sajtótájékoztatóját.

Ezt meg azért, hogy a magyarok is megértsék:

Valami gond lehet, mert Orbánon kitört az őszinteség. Érzelmei és gazdasági érdekei miatt véletlenül kimutatta, hogy hova tartozik. Azért ez így egészen váratlan volt. A magyar miniszterelnök NEMZETE ZÁSZLAJA (az orosz nemzeti lobogó) előtt tartja a sajtótájékoztatót.

Valamikor a 70-es évek legelején a Szovjetuniót “határtalanul” szerető - nem volt közös határuk - Bolgár Nemzetgyűlésben felállt egy képviselő és - ez nem a szilveszteri utolsó ülésnap volt - a legkomolyabban előadta a javaslatát, miszerint 16. köztársaságként csatlakozzon Bulgária a nagy Szovjetunióhoz. Fogalmazzak finom, mosolygós volt a fogadtatás. Ehhez képest ez a mostani Orbán-féle coming out sem meglepő… - írta a megbolondult Juszt a Facebookon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések