A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab bejelentette: 5 százalékos lett idén


Kedves Néppártos Barátom!

Köszönöm az ajándékot, megkaptam! Nem. Nem egy tárgyat adtál, annál sokkal többet. Reményt, erőt, kitartást! Egy igazságos Magyarország reményét, egy összetartó közösség erejét, és a kitartást, amit megmutatsz a mindennapokban. Feladhatnád, mégsem teszed, és ezzel erőt adsz nekem és minden néppártosnak: van kikkel, van miért küzdeni.

Köszönöm, hogy a Nép Pártján a Te segítségeddel idén párttá alakulhatott, és elérhettük az 5 százalékos küszöböt. Amíg más pártok egymással veszekednek, mi, néppártosok, jobb- és baloldaliak, konzervatívok és liberálisok megmutattuk, képesek vagyunk levetni magunkról a széthúzás ezeréves magyar átkát. Képesek vagyunk összefogni ideológiáktól függetlenül, mert őszintén hisszük: közös a hazánk, közösen tudjuk jobbá tenni.

A Nép Pártján ennek szellemében készül a jövő évi választásokra. Itthon és Európában is meg fogjuk mutatni: létezik még olyan ellenzék, amelyik nem adja fel, és létezik még egy olyan Magyarország, amelyik nem hódol be az elnyomóinak, hanem küzd ellenük a végsőkig. Köszönöm, hogy ebben a küzdelemben számíthatok rád, köszönöm, hogy jövőre is maradsz velem a Nép Pártján!

Boldog új évet kívánok Neked és Szeretteidnek!

Jakab Péter, a Nép Pártján elnöke

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések