A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az év botránya: Lionel Messi szexi újságírónővel csalhatta meg a feleségét


Válságban a focista házassága 

Spanyol sajtóhírek szerint komoly gond lehet Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzo között. A bulvársajtó úgy tudja, Lionel Messi megcsalta a feleségét egy argentin újságírónővel – írta meg a Bors.

A pletykák szerint a nyolcszoros aranylabdás labdarúgó az argentin sportújságírónővel, Sofia Martinezzel csalta meg gyermekkori szerelmét. Az interneten felbukkantak olyan videók, amelyeken úgy tűnik, Messi Sofiával flörtöl – vette észre a Bors.

Sofia Martinez, az ESPN újságírója gyakran készített interjút Messivel a mérkőzések után, a fotókon pedig együtt nevetgélnek. Hozzáteszik, a feszültségről szóló találgatások felerősödtek, mivel Messi és Antonela állítólag külön ágyban alszanak.


Antonela a hírek szerint féltékeny férje és Sofia barátsága miatt. Sofia Martinez eközben visszautasított minden olyan pletykát, miszerint kapcsolatban állna Lionel Messivel.

„Ezek a pletykák teljesen abszurdak” – reagált a nő. Daniella Semaan, a híres spanyol focista, Cesc Fabregas felesége is cáfolta a pletykákat. A pár jó barátságot ápol a Messi-házaspárral, így jól ismerik őket.

Messi és Roccuzzo ötéves kora óta ismeri egymást, 2017-ben házasodtak össze, és három fiú – Thiago, Mateo és Ciro – szülei.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések