A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné így vásárol karácsonyi ajándékot


A spórolást nagyon fontosnak tartja 

Bár Katalin hercegné szinte bármit megvehetne, mégis inkább a takarékoskodást helyezi előtérbe – írja az elle.hu.

Már egy hónap sincs hátra karácsonyig, így a karácsonyi bevásárlást nem nagyon lehet halogatni. Katalin hercegné sem szereti az utolsó pillanatra hagyni ezt a tevékenységet.

A hírek szerint a királyi család tagjai idén is Sandringhamben töltik az ünnepeket, ahol a szokásokhoz híven kisebb ajándékokat és vicces meglepetéseket adnak át egymásnak.

Ilyenkor felmerül a kérdés, vajon a királyi család honnan szerzi be a legszükségesebbeket? A többség azt gondolja, a legdrágább áruházakat célozzák meg – Katalin hercegné éppen ezért okozott meglepetést, amikor egy váratlan üzletben tűnt fel.

Katalin hercegné nem szereti a pazarlást

A hercegnét már 2018-ban is többen látták néhány nappal karácsony előtt a királyi család sandringhami birtokának szomszédságában található, The Range nevű diszkontboltban.

Egy helyi tanárnő elmesélte, hogy Katalin hercegné a papír-írószer részleget és a játékrészleget nézte meg alaposabban, és vele tartott György herceg és Sarolta hercegnő is.

Sokakat meglepett, hogy ebben az üzletben vásárolt, ám ennek okára van egy nagyon kézenfekvő magyarázat, amely a hagyományokhoz köthető. A királyi család tagjai a szokásokhoz híven egyszerű, olcsó és vicces ajándékokat adnak át egymásnak: Harry herceg 2015-ben például egy zuhanysapkával lepte meg Erzsébet királynőt.

További érdekesség, hogy a család német gyökereire való tekintettel a családtagok karácsony előtt egy nappal adják át az ajándékaikat egymásnak, ezzel is tisztelegve a hagyományok előtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések