A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy ország szurkolt nekik, mégis a különválás mellett döntöttek


Nem maradt együtt a milliárdos és kedvese 

Bár egy ország szurkolt érte, hogy A Nagy Ő nyertese, Bettina és Jákob Zoltán között a való életben is működjön a kémia, nem jött össze – írta meg a Bors

Kiderült, hogy a forgatások végeztével nehezen tudták csak megoldani a találkozásokat, és a nyilvánosság előtti titkolózás rányomta a bélyegét a kapcsolatra. Bár korábban lapunk is beszámolt róla, hogy mindent megtettek érte, nem jártak sikerrel. Az adások végeztével – amikor végre nem kellett bujkálniuk – újra ismerkedni és randevúzni kezdtek egymással, a korábban csak telefonon és interneten keresztül tartott kapcsolat helyett, de nem lobbant fel a régi láng. Most a pár közösen úgy döntött, hogy nem együtt folytatják.

Jákob Zoli korábban utalt rá a lapnak, hogy azért utazott néhány héttel ezelőtt Dubajba, hogy egyedül át tudja gondolni a kapcsolatát Bettivel, és dönteni tudjon arról, hogy ő mire vágyik kettőjük kapcsán. Úgy tűnik, hogy a magába fordulás során arra jutott, hogy nincsen közös jövőjük. Végül a hazatérése után leültek beszélni a körmösként dolgozó hölggyel, és együtt döntöttek a szakítás mellett. Erről beszélt kedd este Jákob Zoli a Tények Plusz adásában és a Ripost lapnak.

„Szingli vagyok”

„Bettivel elkezdtük építeni a kapcsolatunkat, közvetlenül azután, hogy a TV2-n véget ért A Nagy Ő. Sajnos azonban nem jött össze… Újra ellátogattunk a szüleihez, akik ismét nagy szeretettel fogadtak. Voltunk vacsorázni és Betti megfőzte nekem a kedvenc ételemet. Próbálkoztunk, de valahogy nem találtuk meg a közös hangot. Ha én »lecsavartam« a hangerőt, ő visszatekerte – kezdte beszámolóját Zoli, majd hozzátette – Volt néhány olyan kérdés is, amit helyre kellett tennünk, miután láttam, hogy mik történtek a műsorban, amiket én a forgatás alatt nem láthattam. Egy ponton én úgy döntöttem, hogy elutazom néhány napra Dubajba, hogy magamban legyek és döntésre jussak a jövőnket érintő legfontosabb kérdésben, vagyis hogy lehet-e nekünk közös utunk. Miután hazatértem, ismét leültünk egy nagy beszélgetésre és elengedtük egymást.

Nincs harag, sem csalódás, csupán két ember útkeresése volt ez a kis történet, aminek a végén mindketten rájöttünk, hogy más-más irányba kell tovább haladnunk.”

A milliárdos a szakítás ellenére nem ápol rossz viszonyt Bettivel, és nagyon megszerette a nőt a közös utazásuk és kalandjaik során.

„Mindennek ellenére Bettit nagyon megszerettem. Ő egy igazán helyes lány, és ami a legfontosabb, nagyon jó ember. De ez nem jött össze, szingli vagyok” – fogalmazott Jákob Zoltán, aki jelenleg Mauritiuson pihen, és mint mondja, ha nem is azonnal, de rövidesen „visszaül a lóra”, hiszen nem adta fel a reményt, hogy megtalálja az igazit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések