A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez Katalin hercegné kedvenc illata


Katalin hercegné erre a parfümre esküszik 

Korábban elárultuk, hogy mi Katalin hercegné három kedvenc parfümje, ám van még egy illat, ami sosem okoz neki csalódást – írta meg az Elle.

Kiderült, hogy a hercegné odáig van a Christian Dior Dune Eau De Toilette illatért is. Most elárulunk róla mindent!

Már egy ideje viseli

Katalin hercegné amióta rátalált a Dior parfümjére, azóta előszeretettel viseli. Liliom, bergamott, vanília és szantálfa van benne, és habár alapvetően nyári illat, de valójában a hideg téli időszakban is remek arra, hogy egy melegebb éghajlatra kalauzoljon minket. A Dune parfümöt virág, bazsarózsa, borostyán és zuzmó jegyeivel alkották meg, amelyet az óceán ihletett. Az 50 ml-es kiszerelés hazánkban körülbelül 50 ezer forintba kerül.

Az orientális és fás illat egy óceáni illat, amely a természettel harmóniában készült, ez a ragyogó, friss és finom összhang megragadja azt a tájat, ahol az ég találkozik a tengerrel meleg, óceáni virágcsokorban. Beburkoló, nyugodt és érzéki illat. A Dune egy harmonikus illat, amely tökéletesen kiegyensúlyozza az összetételét képező összes alapanyagot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések