A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Válságban lehet Kulcsár Edina kapcsolata


Ha szeretünk valakit, hajlamosak vagyunk máshogyan látni a kapcsolatunkat 

Kulcsár Edina minden körülmény ellenére azt állítja, hogy G.w.M az élete szerelme. De ez tényleg igaz, vagy csak nem tud reálisan gondolkozni? – írta meg a Bors.

Amióta elindult Kulcsár Edina és G.w.M családi realityje, egyre többen próbálják arra ráébreszteni az egykori szépségkirálynőt, hogy nincs jó helyen a rapper mellett. G.w.M ugyanis a kommentelők szerint gyakran beszél olyan stílusban, illetve mond olyan dolgokat feleségének, amit nem engedhetne meg magának egy nővel szemben. Ezeket a zenész feltehetően vicces beszólásoknak szánja, ám attól még sokszor okoz vagy okozhat lelki sebeket legkisebb gyermeke anyjának.

A hot! magazin erről kérdezett meg egy szakembert, és a válasz sok kommentelő félelmét alátámasztja.

„A humor egy szubjektív dolog, és mindenkinek más a tűréshatára. Azonban az könnyen eldönthető, hogy mit illik mondani egy nőnek és mit nem, pláne ha a párunk, a feleségünk, a gyermekünk anyja. Ha valakit királynőként kezelünk, akkor abban a szeretet, a tisztelet és a hódolat viselkedési formák szerepelnek, nem a kritika, a bántás és az alázás. Tehát nem illik így viselkedni egy nővel, ahogyan ebben a videóban tette G.w.M” – kezdte a hot! magazinnak a szakember.

Felmerül a kérdés, hogy Edinának vajon miért nem tűnik fel, hogy a férje nem bánik vele tisztességesen – vagy ha mégis feltűnik, akkor miért osztja meg ezt a világgal. A pszichológus szerint több tényező állhat ennek a hátterében.

„Ha szeretünk valakit, hajlamosak vagyunk máshogyan látni a kapcsolatunkat. Leginkább a nőkre jellemző, hogy nem látják reálisan a másik embert, de még önmagukat sem” – tette hozzá a pszichológus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések