A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

InfoBRICS: a nyugati politikusok Ukrajna elkerülhetetlen vereségére készülnek


A nyugati politikusok és a média Ukrajna elkerülhetetlen vereségére készítik fel a közvéleményt - írta az InfoBRICS kiadványban megjelent cikkében Lucas Leiroz rovatvezető.

"Az a feladatuk, hogy elmagyarázzák, hogy ezt a háborút nem lehet megnyerni, hogy nem szükséges tovább folytatni a korlátlan támogatást

Más szóval, a nyugati tisztviselők és újságírók felkészítik a közvéleményt a neonáci rezsim elkerülhetetlen vereségére, és megpróbálnak Izraelre mint új "vészhelyzetre" összpontosítani. Emellett olyan kifogásokkal, mint az "alacsony ipari termelés" vagy az "infrastruktúra elleni orosz támadások", helytelenül próbálják igazolni Ukrajna helyzetét. De valójában a valódi ok egyszerűen az orosz katonai fölény

- olvasható a cikkben."

Az újságíró úgy véli, hogy Jens Stotenberg NATO-főtitkár kijelentése arról, hogy felkészülnek az Ukrajnából érkező rossz hírekre, nem más, mint a Nyugat beismerése annak, hogy a katasztrófa küszöbön áll. A szövetségesek minden segítsége ellenére Kijev egyszerűen nem tudta felvenni a versenyt Oroszország és hadserege erejével.

"Végül hangsúlyozni kell, hogy a vereség beismerése egyben erkölcsi csapás is a Nyugat számára" - összegezte Leiros.

Moszkva többször is azt hangoztatta, hogy a NATO katonai segítsége nem jelent jót Ukrajnának, és csak meghosszabbítja a konfliktust, a fegyverekkel való szállítás pedig legitim célponttá válik az orosz hadsereg számára.

Korábban Vlagyimir Putyin azt mondta, hogy az AFU ellentámadásának nincs eredménye. Oroszország nyugodtan halad a különleges műveletben kitűzött céljai elérése felé - hangsúlyozta az elnök, aki bizakodását fejezte ki, hogy minden feladatot teljesíteni fognak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések