A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dráma: pánikrohamok miatt mondott fel az ATV riportere


Hadas Kriszta szerint ma már nagyon nehéz a médiában közügyekről beszélni, mert "hihetetlen méretűre duzzadt az öncenzúra az emberek fejében" - picsogja a HVG.

Hosszas tipródás után nyáron felmondott az ATV-nél Hadas Kriszta, aki addig a Heti Napló csapatát erősítette. A megbízása eredetileg egy évre szólt, mert egy másik, szülési szabadságon lévő munkatárs helyére ugrott be, végül két évig maradt a tévénél. Pályafutását az nlc.hu-nál folytatja - írják.

"Azt éreztem, hogy egyszerűen elfogytam" - emeli ki, majd hozzáteszi, hogy a mai Magyarországon nagyon nehéz a médiában, főleg a televízióban közügyekről beszélni.

Arról is beszélt, hogy nyáron készített egy riportot azokról a tanárokról, akik felmondtak és már új munkahelyen dolgoztak, de ebben az esetben is azt tapasztalta, hogy nagy volt a félelem az emberekben. "Még az új munkahelyeiken is, amiknek semmi közük nem volt az oktatáshoz, legyen az egy biztosítótársaság vagy egy magáncég. Nem akartak beengedni, hogy megmutassam a kollégát munka közben, mert rettegtek, hogy a politikába keverednek."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések