A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így mutatta be Katalin hercegné a kis Lajos herceget a személyzetnek


A házaspár igyekszik jó kapcsolatot ápolni a személyzettel 

Katalin hercegné nagyon népszerű a királyi személyzet körében, attól pedig egyenesen elolvadtak, ahogy a kis Lajos herceget bemutatta nekik a születése után – számolt be a Bors.

A legfrissebb beszámolók szerint a királyi házban való elhelyezkedés kritériumai között szerepel, hogy Vilmos és Katalin olyasvalakit keres, aki a merev királyi hagyományok betartása helyett a kötetlenséget és a jó munkahelyi légkört tudja biztosítani – írták.

A házaspár emellett azzal is igyekszik jó kapcsolatot ápolni a személyzettel, hogy nem kötelező számukra a formális öltözék, csak akkor, ha valami különleges esemény van, ezt leszámítva a laza öltözködést részesítik előnyben, amikor otthon vannak a három gyermekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel. A barátságos légkörről tanúskodott az is, amikor Katalin hercegné megmutatta az újszülött Lajost a Clarence House dolgozóinak – írja a lap.

A walesi hercegné nagyon népszerű a személyzet körében. Emlékszem, amikor Lajos herceg megszületett, beugrott a Clarence House-ba, csendben bekopogott a személyzeti szállás ajtaján, és bemutatta nekik a babát. Ez nagyon meghatotta őket – árulta el egy korábbi segédje.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések