A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nemkívánatos személy lett Harry herceg és Meghan Markle a következő nagy királyi esküvőn


Nem kommentálhatják a meghívottak listáját 

Tovább gyűrűzik Omid Scobie nemrég megjelent könyvével, a Végjátékkal kapcsolatos botrány: Harry herceg és Meghan Markle nem lehet ott Westminster hercegének, és egyben fiuk keresztapjának a közelgő esküvőjén – számolt be a HVG. 

A jövő nyáron esedékes, és az év egyik jeles társadalmi eseményének ígérkező esküvőre Hugh Grosvenor, Westminster hercege III. Károly királyt, valamint a trónörökös Vilmos herceget és Katalin wales-i hercegnét is meghívta, de Harry herceg és felesége, Meghan Markle már nem szerepel a listán. Ennek oka állítólag az, hogy elkerüljék a családi botrányt, és „semmi se árnyékolhassa be” a nagy napot. Westminster hercege év elején jegyezte el partnerét, Olivia Hensont – írja az Independent.

„Hihetetlenül szomorú, hogy idáig jutottunk. Hugh egyike Vilmos és Harry nagyon kevés közeli barátjának, aki szoros kapcsolatot ápolt mindkettőjükkel” – nyilatkozta az egyik családi barát a The Sunday Timesnak.

Westminster hercegének szóvivője azt közölte: nem kommentálhatják a meghívottak listáját.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések