A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Momentum Veres Pált támogatja az önkormányzati választásokon Miskolcon


A Momentum a jelenlegi polgármestert, Veres Pált támogatja a jövő évi önkormányzati választásokon Miskolcon – jelentette be Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Facebookon.


„A Momentum Mozgalom megígérte, nem lesz akadálya annak, hogy ismét egy ellenzéki jelölt, egy ember álljon az állampárt jelöltjeivel szemben. Ezért támogatunk egy hiteles városvezetőt, aki kétciklusnyi fideszes irányítás után hódította vissza a várost 2019-ben. Veres Pál sikeres polgármester, akinek pontos elképzelése van a város további fejlődését illetően. Bízunk benne, hogy a többi ellenzéki párt is felismeri a felelősségét, és a jelenlegi különutas politikájuk helyett az összefogást fogják választani és erősíteni Miskolcon. (…) Bízunk benne, hogy már nem kell sokáig arra várni, hogy teljes legyen az egység Veres Pál mögött, hiszen ő biztosan képes legyőzni az állampárt emberét a városban!” – írta Gelencsér.

Miskolc az egyik olyan város, ahol jelenleg nincs teljes ellenzéki összefogás. A DK és az LMP októberben jelentette be, hogy Hegedűs Andrea országgyűlési képviselőt támogatják a miskolci polgármester-választáson. Az MSZP és a Jobbik már korábban bejelentette, hogy Veres mögött állnak.

A DK és az LMP azt nehezményezi, hogy Veres ellenzéki polgármesterként meglehetősen szoros kapcsolatot ápol a kormánnyal. 2021-ben elfogadta Varga Judit felkérését, és a Miskolci Egyetemet fenntartó vagyonkezelő alapítvány kuratóriumi tagja lett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések