A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vitézy Dávidot indítaná az LMP Karácsony Gergely ellen


Az LMP Vitézy Dávidot indíthatja főpolgármester-jelöltként Karácsony Gergely ellen az önkormányzati választáson 2024-ben.

A sajtóértesülések szerint az LMP arról tárgyal, hogy Vitézy Dávid korábbi közlekedési államtitkárt indítsa főpolgármester-jelöltként Karácsony Gergely ellen a jövő nyári önkormányzati választáson. Egy neve elhallgatását kérő, prominens ellenzéki forrásra hivatkozva állítják mindezt. 

A dolog azért is meglepő, mert korábban Vitézy neve is felröppent a hírekben, mint akiben a Fidesz gondolkodik lehetséges kihívóként.

A közlekedéspolitikai szakember ugyanakkor nemrégiben azt mondta, nem gondolkodik ilyesmiben jelenleg, azt pedig tagadta, hogy érkezett volna ilyen megkeresés a kormánypárt részéről.

Ungár Péter, az LMP társelnöke egyébként pont a mai napon adott egy hosszabb videóinterjút, amelyben arról beszélt, fenntartásaik vannak Karácsony Gergellyel kapcsolatban, ezért nem döntöttek még arról, hogy támogatják-e az újraindulását.

Arra a kérdésre ugyanakkor, hogy van-e saját, jobb jelöltjük a jelenlegi főpolgármesternél, Ungár úgy felelt: nincs, de ha van, akkor mondani fogjuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések