A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vilmos számára Harry megszűnt létezni


A helyzeten nyilván csak rontott a botránykönyv, amely Vilmost sem kímélte 

A trónörökös fotókkal köszöntötte 75 éves édesapját, Károly királyt a születésnapja alkalmából, azonban a posztban egy képen sem szerepelt a család fekete báránya, az elhidegült Harry herceg – írta meg a hirado.hu

A 41 éves Vilmos herceg kedves fotókkal kívánt az Instagramon boldog születésnapot Károly királynak. A képek között volt közös apa-fia felvétel, egy mosolygós Károlyról és egy csoportos családi, amelyen ott volt a király felesége, Kamilla, valamint Katalin és a három unoka, György, Sarolta és Lajos.

Harry herceg azonban feltűnően hiányzott a fotókról, és ez a rajongóknak is szemet szúrt. Egyesek kicsinyes lépésnek tartották ezt Vilmos részéről, a többség azonban egyetértett a trónörökös döntésével, aki köztudottan nem ápol jó viszonyt öccsével, amióta kiköltözött az Egyesült Államokba, és hadjáratot indított a királyi család ellen.

Neal Sean királyi szakértő szerint Károly és az egész család megkönnyebbült, hogy Harry és felesége, Meghan Markle kihagyták az uralkodó születésnapját.

Legutóbb szeptemberben, II. Erzsébet királynő halálának egyéves évfordulójára várták a jelenleg Amerikában élő herceget, hogy a családdal töltse a napot a skóciai Balmoral birtokon, de Harry kihagyta a megemlékezést, csakúgy, mint Károly születésnapját.

Harry Tartalék című botránykönyve óta elég fagyos a hangulat. Károly ráadásul állítólag haragszik fiára, aki feleségét, Kamilla királynét meglehetősen rossz színben tüntette fel a könyvében.

Ennél már csak a két testvér, Harry és Vilmos herceg kapcsolata mondható rosszabbnak. A trónörökösnek nem olyan szoros már a kapcsolata az öccsével, amióta Harry és amerikai felesége, Meghan hercegné három éve bejelentette, hogy felhagy a királyi család képviseletében végzett hivatalos tevékenységével, és Kaliforniába költözött. A helyzeten nyilván csak rontott a botránykönyv, amely Vilmost sem kímélte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések