A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kés alá feküdt az *NSYNC énekese


Nem szégyelli az átalakulását


A 46 éves popsztár és színész őszintén vallott a beavatkozásokról, amelyeken átesett – írta meg a hirado.hu.

Joey Fatone, a népszerű amerikai fiúegyüttes, az *NSYNC egykori énekese nem szégyelli, hogy a lehető legjobban akar kinézni, és ha kell, ehhez orvosi segítséget vesz igénybe.

„Őrület, mennyi pasi csináltatja meg magát. Nem reklámozza senki, mert a legtöbb férfi szégyelli bevallani, de én nem vagyok zavarban magamat emiatt, és nem félek megosztani a plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos élményeimet” – vallotta be Fatone, aki az énekesi pályája után sikeres színészi karriert futott be.


Joey elárulta, hogy a tokáján és a hasán is végeztek zsírleszívást, valamint hajpótlást is kapott, és cseppet sem bánja, hogy kés alá feküdt annak érdekében, hogy jól érezze magát a bőrében.

Hozzátette, hogy semmiképpen nem célja megváltoztatni a külsőjét vagy a fiatalságát hajszolni, éppen csak esztétikai apróságokat végeztetett el.

Fatone legutóbb a Bazi nagy görög lagzi harmadik részében tűnt fel, de szerepelt az első két részben is. Filmes szerepei mellett rendszeresen adja a hangját animációs mesékhez, és ha már a színpadon nagyon nem is, de otthon még szívesen énekel a négy fal között.

A színész-énekesnek két lánya született volt feleségétől, Kelly Baldwintól, a most 21 éves Briahna és a 13 éves Kloey.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések