A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Till Attila hálószobatitkokról vallott


A feltétlen szeretetről és hűségről beszélt a népszerű műsorvezető


Négy évvel ezelőtt vitte haza élete első kutyáját a népszerű műsorvezető Till Attila. Az elmúlt idő alatt pedig olyan szoros kötelék lett kettőjük között, hogy már egy ágyban alszanak. Till Attila imád kutyájával, Dubival együtt kirándulni – írta meg a Bors.

„Hát azért az én közösségi felületemen jól látható, hogy gyakorlatilag kutyabolond lettem. Egy kutyás ember” – vágott bele a műsorvezető a Tv2 Mokka adásában.

„Ez egy nagyon erős kötödés. Mindenkinek javasolnám, akár családban él, akár egyedül van. A kutyától egy olyan feltétlen szeretetet, egy olyan odaadást lehet kapni, ami szerintem nagyon jó. Nagyon jó megélni ezt a viszonyt. Szerintem az élet teljességéhez nagyon jól hozzátartozik, hogyha nem csak emberekkel vagyunk együtt hanem, ha vannak körülöttünk állatok. Nekem az nagyon jó érzés, hogy reggel már ott alszik mellettem, az ágy mellett. Fölkelek és rám néz – osztotta meg véleményét Till Attila, aki ezt is hozzátette – Dubi nagyon okos kutya, nem kelti fel az éjszaka egyszer sem, ráadásul nem is korán kelő.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések