A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült Katalin hercegné és Vilmos herceg titka


Ezért olyan különleges a házasságuk


Sokat cikkeznek Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságáról, most egy királyi szakértő elárulta, miért különleges – írta meg az elle.hu.

A brit királyi családban az elmúlt évtizedekben sok botrány volt, elég csak Károly király és Kamilla királyné kapcsolatára gondolni, vagy Harry herceg és Meghan kiválására. A pletykák Katalin hercegné és Vilmos herceget sem kerülték el, de a szakértők szerint olyannyira szilárd a kapcsolatuk, hogy semmiféle negatív hírverés nem tud neki ártani.

A királyi család szakértői rendszeresen elemzik a családtagok testbeszédét, és különféle titkokat árulnak el a magánéletükről. Most Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója és a királyi család egyik szakértője fedte fel a walesi herceg és hercegné sikeres házasságának a titkát.

Jennie szerint a trükkjük az, hogy az elmúlt évek során megtanultak csapatként dolgozni. Egyik fél sem szeretné háttérbe szorítani a másikat, így mindketten ki tudnak teljesedni a saját területeiken. A testbeszéd alapján egyenrangú partnerek, akik elfogadták a sorsukat, és megtesznek mindent azért, hogy a lehető legjobban tudják teljesíteni a kötelességüket.

Egy pillantás, egy mosoly, egy kézérintés vagy egy vigasztaló kar a háton – mind annak a jelei, hogy egyenrangú partnerként néznek szembe kötelességükkel és sorsukkal.

Elárulta, hogy ezeknek különösen nagy jelentőségük van a nyilvános eseményeken, hiszen ezek mindenki számára megterhelők. Katalin hercegné az évek során nagyon jól beilleszkedett a királyi családba, így Vilmos herceggel egymás támaszai tudnak lenni.

Jennie Bond régóta ismeri a királyi családot, évtizedekkel ezelőtt még Diana hercegnével is beszélgetett. Elárulta, hogy Diana mindig úgy képzelte el a dolgokat, hogy Károly királlyal majd egy csapatot alkotnak, sajnos ez nem sikerült.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések