A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Novák Katalin találkozóra hívta Csintalan Sándort

Novák Katalin találkozóra hívta Csintalan Sándort, miután a Kötöttfogás című műsor állandó szereplője levélben követelt elnöki kegyelmet annak a három férfinak, akiket 15 év pereskedés után ítéltek el Csintalan összeveréséért.

Az államfő meghívóját – ami szerint a találkozó november 16-án lesz – és a kegyelmi kérelmet az MSZP-be két évtized után visszatérő Csintalan küldte el a Magyar Hangnak.

Csintalan szerint a 15 éve tartó eljárás bőven elég büntetés volt az elkövetőknek, és nem szeretné, hogy a gyerekeik apa nélkül szenvedjenek. 

Novák elnöki kegyelmet adott Budaházy Györgynek, akit a Fővárosi Törvényszék tavaly márciusban terrorcselekmény és más bűncselekmények miatt megismételt büntetőeljárásban első fokon 17 év fegyházra ítélte az ún. Hunnia-perben. Az államfő mások mellett kegyelmet adott az ügyben jogerősen elítélteknek is, akik esetében a szabadságvesztés felfüggesztéséről döntött.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések