A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem ússza meg a tömegbalesetet okozó Arnold Schwarzenegger


Perel az egy életre megnyomorított nő


Az egykori testépítő legendát egy 2022 januárjában történt autóbaleset kapcsán perelték be, amely során az áldozat maradandó sérüléseket szenvedett – írta meg a hirado.hu.

A The Blast által megszerzett bírósági dokumentumok szerint a felperes Cheryl Augustine azt állítja, a baleset megnyomorította, azóta nem tud dolgozni, és az orvosi számláit sem tudja fizetni.

Az eset 2022 januárjában történt, amikor is a Terminátor sztárja GMC terepjárójával nekiütközött egy másik kocsinak, majd áthajtott egy parkoló autón, és végül egy Porschéba is belement.


A színész nem sérült meg, a rendőrség kiérkezésekor készségesen válaszolt a hatóságoknak, akik megállapították, hogy a színész nem állt sem alkohol, sem pedig kábítószer befolyásolása alatt.

Cheryl Augustine, aki, mint kiderült, maradandó sérüléseket szenvedett a balesetben, arra kéri Schwarzeneggert, hogy fizesse meg az általános károkat, az összes orvosi költségét és az azóta kimaradt jövedelmét, valamint az autóján keletkezett kárt.

A színész képviselői egyelőre nem reagáltak a történtekre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések